Word lid van NFN Open & Bloot

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Vul hier je gegevens in

Ontspan je graag bloot of draag je naaktrecreatie een warm hart toe? Word dan lid van NFN Open & Bloot en draag bij aan de promotie, acceptatie, behoud, uitbreiding en imagoverbetering van bloot in onze maatschappij. Je krijgt daarnaast 4x per jaar onze magazines BlootGewoon! en UIT! thuisgestuurd en je profiteert van veel andere ledenvoordelen. Een lidmaatschap afsluiten kan vanaf 18 jaar.

KIES OP DE VOLGENDE PAGINA WELK TYPE LIDMAATSCHAP JE WILT AFSLUITEN: 

TIP! Zomeractie lidmaatschap 2021 (€ 25,- voor 2021) + € 12,50 korting op Nudie-producten!*

*Deze actie is geldig tot 4 oktober 2021 voor iedereen die een betaald lidmaatschap afsluit. Op deze actie zijn de actielidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Of het Standaard lidmaatschap NFN Open & Bloot (€ 30,20 per jaar)

Word je lid via iemand anders die al lid van NFN is en wil je gebruikmaken van de Lid-werft-lid-actie** waardoor diegene een presentje krijgt? Vul dan op de laatste pagina van dit formulier zijn of haar voor- en achternaam en e-mailadres in het opmerkingenveld in. Zet tevens 'de schuif' op de vraag of je gebruikmaakt van deze actie op ''JA''.

** Alleen volledig en juist ingevulde formulieren kunnen verwerkt worden. Check dus goed of het e-mailadres en de naam die je noteert kloppen.


Ik wil een ander adres gebruiken als correspondentie adres