Activeer je account

Activeren van het digitale portaal van NFN

Als lid van een bij NFN aangesloten naturistenvereniging ben je als individu niet automatisch lid van NFN. Door je lidmaatschap nu te activeren kun je dit wel worden. Dat zit zo: omdat jouw vereniging aangesloten is bij NFN, melden zij jou bij NFN aan vanwege de productie van de jaarkaart, de afdracht aan NFN en het veiligheidsprotocol. Omdat jouw vereniging dus al een afdracht doet voor de diensten die NFN levert aan het bestuur van jouw vereniging, hoef je het basislidmaatschap van NFN niet te betalen. Het activeren van jouw basislidmaatschap bij NFN is dus kosteloos en helemaal jouw eigen keuze. Belangrijk: alleen als geactiveerd NFN-lid heb je ook stemrecht voor de Ledenraad en kun je je kandidaat stellen voor onze Ledenraad.

Als je je account hebt geactiveerd kun je in het Ledenportaal je gegevens, aangeven of je onze magazines wilt ontvangen, aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen, op de hoogte blijven van het laatste nieuws, doneren, winkelen met ledenvoordeel in onze webshop en documenten lezen.

Vul onderstaande velden in, en start het activeren van je account voor het digitale portaal! Let op: je voorletter moet gelijk zijn aan hoe deze op jouw NFN-jaarkaart staat.